El Sorteig del Nen deixa 10 milions d’euros a Lleida

El Sorteig Extraordinari del Nen de la Loteria Nacional ha repartit aquest dimecres 630 milions d'euros en premis per diferents localitats de la geografia espanyola. El primer premi és el 22654 i s'ha venut parcialment a Lleida, Barcelona, Badalona i Sant Vicenç de Castellet. 

Concretament, del primer premi, valorat en 2 milions d'euros cada sèrie, se n'han venut cinc sèries a l'administració número 12 de Lleida, situada al passeig de Ronda, número 122; dues sèries a l'administració número 97 de Barcelona, situada a la Plaça Urquinaona; i una sèrie a l'administració número 21 de Badalona, al carrer Àngel Guimerà. També ha repartit el nombre agraciat a l'administració número 1 de Sant Vicenç de Castellet.
 
La resta de sèries del 22654 s'han venut a Màlaga, a la Vall d'Uixó, a Pasai Antxo , a Guipúscoa) i a Saragossa, Granada i Roquetas de Mar, Gijón, Algecires, Xeres, Conil de la Frontera i Madrid, entre d'altres.
 
El segon premi del sorteig, amb 750.000 euros la sèrie, ha estat per al 60755 i ha caigut a Madrid; i el tercer, amb 250.000 euros la sèrie, per al 95395, venut a Guardo (Palència).
 
La principal novetat del sorteig d'enguany és el canvi d'emplaçament, que es desplaça fins al Círculo de Bellas Artes de Madrid, on hi haurà entrada lliure per al públic assistent fins a completar l'aforament.