Sense Categoria

El projecte Marxa.cat segueix ampliant circuits

LleidaDiari
  • març 4, 2016
  • 2 min read
El projecte Marxa.cat segueix ampliant circuits

El projecte Marxa.cat segueix ampliant circuits| Text i fotografia: Laura Biela

 

Si a principis de febrer s’anunciava el naixement del projecte Marxa.cat, amb cinc circuits saludables a la demarcació de Lleida, menys d’un mes després s’amplien les propostes fins a sis, amb la incorporació de la Marxa de Tardor, que es durà a terme el 23 d’octubre a Montoliu.

La iniciativa donarà el tret de sortida aquest diumenge, a la Granja d’Escarp, amb la Marxa Senderista del Baix Segre, una activitat que enguany arriba a la vuitena edició i que espera superar els 500 participants.
 
La resta de marxes del calendari d’enguany són: la Marxa Popular del Segrià, el dia 3 d’abril; la Marxa de les Cabanes de Volta, el proper 17 d’abril; la Marxa popular del Baix Sió, a Montgai, el 24 d’abril; la Marxa Solidària Pla de Ponent, a Almacelles, el 9 d’octubre; i la Marxa de Tardor, a Montoliu, el 23 d’octubre.
 
Els organitzadors de la Marxa.cat, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, esperen arriba als 7.000 participants entre totes les propostes programades.
 
Marxa.cat és un projecte impulsat per km0 Ponent, que neix a Lleida amb l’objectiu de donar valor al concepte de ‘marxa popular’. Totes elles han de complir uns requisits per poder formar part de la iniciativa: han de ser no competitives, de ritme lliure, és a dir, es podran fer corrent o caminant, la marxa ha de tenir almenys un circuit reduït i sense dificultats, s’hauran de reduir els sucres, prohibint les begudes ensucrades i les llaminadures, s’oferiran esmorzars alternatius pels celíacs i pels vegetarians, el sistema d’inscripcions serà almenys on-line, el marcatge del circuit serà visible i es retiraran els possibles residus del circuit un cop acabada la marxa evitant així qualsevol perjudici de l’entorn natural.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *