El projecte ‘Força Lleida’ es presenta en societat

El projecte ‘Força Lleida’ es presenta en societat| Redacció – Fotografia: Twitter @flleida

 

El projecte Força Lleida va ser presentat ahir a la tarda en societat. El nou club agrupa diferents empresaris i professionals de les Terres de Lleida que han aconseguit els recursos necessaris per la presència a la lliga Adecco Leb Or. Edu Torres serà el director esportiu.

Els 13 noms de Força Lleida són: Antoni Cudós, Jaume Ramón, Alba Zaragoza, Joan Biurrun, Francesc Armengol, Pere Pauné, Francesc Ojeda, Jose Anton Gómez, Pep Castarlenas, J.A Jimenez, Félix González, Edu Torres i Francesc Perarnau. Segons González, els objectius del nou club són oferir bàsquet d’elit a Lleida, amb un bon equip i una bona base esportiva, basant-se en la sostenibilitat i el rigor econòmic. “Som projecte nou, que comença de 0”, ha indicat.
 
Per la seva part, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha agraït “l’aposta d’empresaris i professionals per l’esport a la ciutat, en uns anys difícils com aquests” i ha posat a disposició el pavelló Barris Nord i la ciutat esportiva del bàsquet al club Força Lleida, així com als demés clubs i escoles de la ciutat, que ja comparteixen actualment les instal·lacions de la ciutat esportiva.
 
L’acte de presentació del nou projecte ha comptat amb l’assistència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, el representant de la Diputació Antoni Fo, i el president de la Federació Catalana de Bàsquet a Lleida, Ferran Abril, així com altres personalitats destacades del món de l’esport.