El primer nadó de Lleida de l’any es diu Luca i pesa 3,5 quilos

El primer nadó de Lleida de l’any es diu Luca i pesa 3,5 quilos| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El primer nadó lleidatà del 2014 ha nascut a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova quan només passaven 18 segons del nou any, a les 00.00 hores i 18 segons. El recent nascut  és diu Luca i ha pesat 3,5 quilos.

L’alcalde accidental, Rafael Peris, i el regidor Fèlix Larrosa, han visitat aquest migdia al nen, que tot i estar a l’UCI, es troba bé de salut. Peris i Larrosa han donat la benvinguda al nadó i han felicitat els seus pares, el Quim i la Natàlia, i tota la família que els acompanyava. Després de lliurar-li uns obsequis per al petit i la mare, Peris ha tramès l’orgull i la il·lusió d’aquesta visita, que ja és una tradició a la Paeria. 
 
El delegat de Salut a Lleida, Josep Pifarré, i el director de l’HUAV, Andreu Martínez, han estat presents en aquesta visita institucional. També hi ha assistit el Gremi de Forners de les Terres de Lleida, que cada any obsequia la família amb pa durant tot l’any, així com també amb alguns dolços tradicionals, com la mona o la coca de Sant Joan, per trametre els tradicions i els costums catalans.