Sense Categoria

El primer nadó de l’any de la demarcació de Lleida és l’Albert i ha nascut a l’Hospital Arnau de Vilanova

LleidaDiari
  • gener 1, 2016
  • 3 min read
El primer nadó de l’any de la demarcació de Lleida és l’Albert i ha nascut a l’Hospital Arnau de Vilanova

El primer nadó de l’any de la demarcació de Lleida és l’Albert i ha nascut a l’Hospital Arnau de Vilanova| Text i fotografia: ACN

 

El primer nadó de l'any de la demarcació de Lleida es diu Albert. El nen ha nascut a l'Hospital Arnau de Vilanova de la capital del Segrià a les 01.35 hores. L'Albert pesa 2,660 quilos i ha nascut per cesària, segons ha informat el Departament de Salut. 

Els pares de l'Albert són veïns de Lleida. Tant la criatura com la seva mare es troben perfectament.
 
Els pares de l'Albert, Pilar Sopa i Albert Aldavert, han mostrat la seva alegria pel naixement del seu primer fill i encara més pel fet d'haver estat el primer lleidatà del 2016, ja que no l'esperaven fins al 7 de gener. Com ja és tradició, el Gremi de Forners de les Terres de Lleida ha regalat al nounat i als seus pares una barra de pa, de la mateixa manera que l'Ajuntament de Lleida ha obsequiat la família amb un ram de flors.
 
Albert Aldavert pare ha explicat que un cop a l'hospital els preocupava més si naixeria al 2015 o ja al 2016, més que no pas el fet que fos el primer nadó de l'any nascut a la demarcació de Lleida. “S'han ajuntat les casualitats i així el coneixerà tothom”, ha dit el pare, davant la presència dels mitjans de comunicació.
 
El pare també ha explicat que “tot i les complicacions” el part ha anat “molt bé”, tot destacant que ha estat “una aventura llarga” perquè feia 25 hores que havien ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova ja que “el part encara no estava previst”. Així mateix, ha comentat que “el part es va complicar, el nen va deixar d'empènyer i els metges van decidir que s'havia de treure” i, per això, van optar perquè nasqués per cesària, però “ha estat un bon final i estem molt contents de què estigui entre nosaltres”, ha afirmat.
 
Aldavert ha reconegut amb humor que com a pare novell resulta “una mica complicat això d'aprendre a canviar els bolquers però sembla que ho comencem a portar bé”, ha dit. També ha volgut agrair l'atenció rebuda pels professionals de l'Arnau de Vilanova, així com pels presents que ha rebut el seu fill poques hores després d'arribar al món. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *