Edició 2021

El primer lleidatà de l’any es diu Pol i ha nascut a la Clínica de Ponent

  • gener 2, 2013
  • 2 min read
El primer lleidatà de l’any es diu Pol i ha nascut a la Clínica de Ponent
El primer lleidatà de l’any es diu Pol i ha nascut a la Clínica de Ponent

El primer lleidatà de l’any es diu Pol i ha nascut a la Clínica de Ponent| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El primer lleidatà de l’any es diu Pol i ha nascut a les 04.37 hores a la Clínica de Ponent. L’alcalde accidental, Rafael Peris, acompanyat de la tinenta d’alcalde Montse Mínguez, ha visitat el nadó i la seva família, per donar-los l’enhorabona i desitjar-los una bona entrada d’any, que ja ho ha estat amb l’arribada del Pol, segons han explicat amb emoció els pares, el Manel i la Carol.

El Pol ha pesat 3,380 quilos i fa 50 centímetres. Té una germana, la Natàlia de 4 anys, i viurà a la Bordeta. Peris i Mínguez han fet un regal al petit i també han obsequiat la mare amb un ram de flors. Es dóna la circumstància que la tinenta d’alcalde Mínguez va ser qui va casar la parella a l’Ajuntament fa uns anys.
 
El director territorial de Salut a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Pifarré, i el gerent de la Clínica, Carlos Tobar, també han assistit a la visita que s’ha fet al Pol en què, com ja és habitual, el Gremi de Forners de les Terres de Lleida, amb el president Manel Llaràs, ha obsequiat la família amb pa durant tot l’any, entre altres.
 
El primer nen nascut en un hospital públic a Lleida s’ha fet esperar una mica més. Ha estat l’Ignasi i ha nascut a les 11.38 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. És el tercer fill d’una família d’Artesa de Segre. Els seus pares, Gladys –argentina- i Ignasi –català-, han agraït la visita de l’alcalde accidental, de la regidora Maria Rosa Ball, i del delegat de Salut a Lleida, els quals també els han obsequiat amb els mateixos regals. En aquest cas, el nadó ha pesat 4,160 quilos i ha fet 53 centímetres. Els seus germans, el Davit, de 7 anys, i l’Eva, de 6, s’han mostrat molt il·lusionats amb l’arribada del seu germanet el primer dia de l’any.
 
En els dos casos, tant els nens com les mares es troben bé i han agraït l’interès i l’atenció rebuda per part dels presents.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.