Edició 2021

El PP insta a la Paeria a congelar el rebut de l’IBI

  • octubre 22, 2012
  • 2 min read
El PP insta a la Paeria a congelar el rebut de l’IBI
El PP insta a la Paeria a congelar el rebut de l’IBI

El PP insta a la Paeria a congelar el rebut de l’IBI| Redacció – Fotografia: PP Ajuntament de Lleida

 

El grup municipal del Partit Popular ha presentat un total de setze esmenes a la proposta de modificació de les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Lleida per l’any 2013, relacionades amb l’Impost de Bens Immobles, l’Impost d’Activitats Econòmiques, la taxa per la recollida d’escombraries i la taxa pels serveis educatius, entre d’altres.

El regidor i portaveu popular a la Paeria, Joan Vilella, ha explicat avui que el PP insta a l’Ajuntament de Lleida a congelar l’Impost de Bens Immobles (IBI), per la qual cosa es demana que el tipus de gravamen quedi fixat en el 0,629 per cent en lloc del 0,646 per cent com proposa l’equip de govern. Durant l’acte, ha estat acompanyat pels regidors Salvador Puy i Maria José Horcajada.
 
Vilella ha manifestat que aquesta proposta ve donada perquè en els darrers cinc anys l’IBI ja s’ha incrementat a la ciutat de Lleida una mitjana de 129 euros i que, per contra el preu dels pisos a la ciutat ha caigut un 39%, “per tant a la ciutat de Lleida es paga un rebut de l’IBI que no està adequat al valor real que tenen els habitatges”.
 
Un altra de les esmenes presentades pel Partit Popular demana reduir el 50% de la quota de la taxa d’activitats per obrir noves empreses a Lleida i aplicar un coeficient de reducció del 30 per cent addicional de la taxa d’activitats per a les empreses que creïn i mantinguin un mínim de dos llocs de treball durant l’any 2013.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.