Sense Categoria

El Pont de Príncep de Viana de Lleida, escenari de l’anunci del nou Audi A4 i A4 Avant

LleidaDiari
  • febrer 9, 2016
  • 1 min read
El Pont de Príncep de Viana de Lleida, escenari de l’anunci del nou Audi A4 i A4 Avant

El Pont de Príncep de Viana de Lleida, escenari de l’anunci del nou Audi A4 i A4 Avant| Redacció – Fotografia: www.marketingdirecto.com

 

El Pont de Príncep de Viana ha estat l’escenari de la filmació d’un anunci d’un vehicle d’alta gamma, el nou Audi A-4 i A4 Avant que ja es pot veure a la xarxa. No és la primera ocasió en què la infraestructura dissenyada per l’enginyer Manterola, inaugurada l’any 2010, ha estat el lloc escollit per realitzar filmacions. 

Altres punts de la ciutat també s’han convertit en platós de filmacions de diferents tipus, des de publicitari, a documentals, videoclips o reportatges fotogràfics, entre d’altres. El Pont de Príncep de Viana en concret també ha estat escenari de rodatge de pel·lícules.
 
El Pont de Príncep de Viana té una longitud de 1.320 metres, una amplada de 20 i dos carrils per sentit. Es tracta d’un disseny singular únic realitzar per l’enginyer Javier Manterola, autor del Pont de la Constitució que uneix Puerto Real amb Cadis, inaugurat l’agost de l’any passat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *