Sense Categoria

El Ple de Lleida incorpora la figura de l’intèrpret de llengua de signes

LleidaDiari
  • juliol 29, 2015
  • 2 min read
El Ple de Lleida incorpora la figura de l’intèrpret de llengua de signes

El Ple de Lleida incorpora la figura de l’intèrpret de llengua de signes| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

L’Ajuntament de Lleida incorporarà al proper Ple Municipal d’aquest divendres la figura de l’interprèt de llengua de signes. Amb aquesta mesura Lleida continua apostant per fer una ciutat més inclusiva i fa un pas més en l’accessibilitat i la transparència. El Ple serà retransmès en directe gràcies a un acord amb Lleida TV i a les imatges hi apareixeran els intèrprets de la llengua de signes.

La Paeria sempre ha mostrat una especial sensibilitat envers les persones amb algun tipus de discapacitat. Els darrers anys, en paral·lel a una intensificació de les normatives que protegeixen aquest col·lectiu, s’han dut a terme noves iniciatives tan a nivell orgànic, urbanístic, com social per tal de donar-hi millor cobertura i respostes.
 
Des de l’Ajuntament de Lleida, se segueix apostant per aquesta mateixa filosofia d’integració, on s’entèn la introducció d’ aquest tipus d’accions com el dret a gaudir d’un accés total a la informació sense limitació per raó de deficiència i /o discapacitat, afavorint la participació i la transparència en tots els àmbits municipals a la ciutadania.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *