Sense Categoria

El Ple de l’Ajuntament de Lleida demana per unanimitat no tancar el consultori de Magraners

LleidaDiari
  • desembre 24, 2013
  • 2 min read
El Ple de l’Ajuntament de Lleida demana per unanimitat no tancar el consultori de Magraners

El Ple de l’Ajuntament de Lleida demana per unanimitat no tancar el consultori de Magraners| Redacció – Fotografia: CiU Ajuntament de Lleida

 

El Ple de l’Ajuntament de Lleida ha aprovat aquest dilluns per unanimitat de tots els grups polítics instar la Generalitat a tornar a obrir el consultori mèdic de Magraners en el seu horari d’atenció diària per garantir l’assistència a les persones grans i amb dificultats de mobilitat. 

A més a més, s’ha demanat al a direcció territorial de l’Institut Català de la Salut que escolti les propostes dels veïns i Ajuntament, i busqui alternatives per mantenir l’atenció continuada amb els professionals de l’Àrea Bàsica de Bordeta-Magraners o de la regió sanitària de Lleida.
 
També s’ha aprovat en el ple la moció del PSC que demana exercir el dret a decidir sempre que sigui pactat i acordat amb l’Estat i la moció de CiU que dóna suport a la proposta de consulta del president Artur Mas.
 
En la sessió plenària s’ha aprovat així mateix el Pla Director de l’Esport, elaborat pel conjunt d’entitats esportives de la ciutat amb el consens de totes les entitats esportives i grups polítics. El nou Pla Director té l’objectiu d’avançar en la projecció de l’esport lleidatà i esdevenir a la vegada una eina d’ajuda als esportistes i els clubs de manera planificada.
 
El ple de l’Ajuntament de Lleida ha donat llum verda també a la licitació del manteniment dels carrers de la ciutat. El Pla de manteniment, conservació i millora de la via pública de la ciutat es licita per a dos anys (2014-15) amb un import bianual d’1.144.800 euros. Es tracta de la campanya de manteniment de la via pública, tant de les voreres com les calçades, i dels espais públics urbans, que inclou també una brigada d’acció immediata per poder actuar de forma inmediata durant les 24 hores del dia a qualsevol incidència als carrers de la ciutat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *