Sense Categoria

El piragüista lleidatà Saúl Craviotto es fa amb la seva tercera medalla olímpica

LleidaDiari
  • agost 18, 2016
  • 2 min read
El piragüista lleidatà Saúl Craviotto es fa amb la seva tercera medalla olímpica

El piragüista lleidatà Saúl Craviotto es fa amb la seva tercera medalla olímpica| Redacció – Fotografia: Reuters

 

El piragüista lleidatà Saúl Craviotto s’ha fet aquest divendres amb la seva tercera medalla olímpica fent parella amb Cristian Toro a la final del K2 200 metres dels Jocs de Rio de Janeiro. Craviotto i Toro han acabat la prova en 32.075 segons, per davant del Regne Unit i de Lituània. 

La parella d’or ha creuat la línia de meta amb avantatja i fent vibrar els aficionats lleidatans que han seguit la prova des del Sícoris Club, amb els familiars, amics i membres del club esportiu, també piragüista. 
 
Cal recordar que Craviotto ja va aconseguir la medalla de plata a Londres i la d'or, a Pequín. Aquest divendres, però, pot sumar-ne encara una altra, ja que el lleidatà disputarà la prova individual en K1 200 metres
 
L’Ajuntament de Lleida rebrà a la Paeria els esportistes lleidatans que han participat en els Jocs de Rio de Janeiro, quan tots hagin tornat d’aquesta cita esportiva.
 
Saul Craviotto és un dels ambaixadors de Lleida en el marc del programa municipal Sport&Emotion de Turisme de Lleida, que té com a objectiu principal posicionar la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius i fer-ne difusió arreu a través dels seus esportistes.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *