El partit entre el Lleida i el Guadalajara es jugarà el proper dimecres a les 21.00 hores

El partit entre el Lleida i el Guadalajara es jugarà el proper dimecres a les 21.00 hores| Lleida Esportiu – Fotografia: lleidaalminut.com

 

El Lleida Esportiu s'enfrontarà al CD Guadalajara el proper dimecres dia 10 de setembre a les 21.00 hores, en el partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei. El club ha decidit que els socis-abonats blaus tinguin l'entrada gratuïta. Solament hauran de mostrar l'abonament en el moment d'accedir a l'estadi.

El preu únic de les entrades serà de 10 euros i es  podran adquirir a les taquilles del Camp d’Esports des d’una hora abans del partit, un encontre en el que solament s'obrirà a zona de tribuna. Així, doncs, tothom que assisteixi al matx haurà d’accedir únicament per la porta número 1, sigui quina sigui la seva ubicació a l’estadi la resta de la temporada. 
 
La porta número 4 també s’obrirà i estarà destinada als jugadors de la base del conjunt lleidatà. L’accés número 3 també estarà obert i assignat a les credencials d’empresa i de premsa.