Edició 2021

El Parador del Roser de Lleida obrirà les seves portes el 10 d’agost

  • agost 4, 2017
  • 3 min read
El Parador del Roser de Lleida obrirà les seves portes el 10 d’agost
El Parador del Roser de Lleida obrirà les seves portes el 10 d’agost

Interior del Parador del Roser de Lleida | LleidaDiari.cat

 

El Parador de Lleida obrirà portes dijous que ve, dia 10 d'agost, amb un 90% d'ocupació per aquest mateix mes i el setembre, segons la Paeria, que assegura que hi ha a hores d'ara 2.272 reserves confirmades. L'Ajuntament, a través de Turisme de Lleida, està formant el personal de l'equipament hoteler perquè pugui fer promoció turística de la ciutat entre els clients. El tinent d'alcalde de Promoció de la ciutat i alcalde accidental, Rafel Peris, s'ha reunit aquest divendres amb el director del Parador de Lleida, Miquel López, per acabar de tancar les diverses col·laboracions que es porten a terme entre les dues parts.

  

Segons informa la Paeria, el personal d'atenció al públic i recepció ha realitzat jornades formatives dirigides per tècnics de Turisme de Lleida que han servit perquè el personal del Parador de Lleida vagi incrementant el seu coneixement dels valors turístics de la ciutat ja sigui en clau patrimonial o enogastronòmica com també en termes de turisme de natura i oportunitats de turisme de negocis.

 

A partir del dia 10 d'agost, i amb una ocupació del Parador de Lleida del 90%, la Seu Vella, el Castell de Gardeny, el Dipòsit de l'Aigua, les visites guiades a la Lleida Secreta, els Camps Elisis, la canalització del riu Segre, el Museu de Lleida o el futur Museu Morera formaran part d'aquest gruix d'informació de la ciutat que es presentarà als gairebé 5000 turistes, clients de paradores, que passaran per la ciutat de Lleida en els propers dos mesos.

 

El director del Parador de Lleida, Miquel López, ha explicat que s'està treballant en paquets de promoció turística que s'oferiran als clients perquè puguin convertir la seva visita a Lleida en una «tast d'experiències diverses: des de la riquesa patrimonial i cultural que conserva la ciutat, fins al desplegament de turisme de natura i sostenibilitat que també es presenten com a particularitat de Lleida i els seu entorn». López ha posat de relleu que «es vincularà l'estada al Parador de Lleida amb les festes més rellevants que es realitzen a la ciutat de Lleida com ara la Fira de Titelles, la batalla de Moros i Cristians o el mateix Aplec del Caragol». A més, es treballa intensament en les visites i experiències a l'Horta de Lleida per tal de fer promoció gastronòmica i enològica de Lleida atès que aquest és un punt clau en les preferències del perfil de client de Paradores.

 

De la seva banda, l'alcalde accidental, Rafel Peris, ha volgut remarcar la importància del fet que el Parador de Lleida «ja estigui portant a la ciutat gairebé 5.000 persones en els propers dos mesos, perquè cada turista de paradores representarà un nou repte de promoció de la ciutat i caldrà, per tant, esmerçar tots els esforços possibles en donar la millor acollida a aquestes persones que seran, sense cap mena de dubte, font de noves oportunitats». Peris ha insistit en què el Parador de Lleida és un equipament que «consolida la ciutat en el mapa de promoció turística i ens dona una força específica de cara a la revitalització de tot l'entorn de l'antic convent del Roser i, per extensió, de tots els espais turístics, però també comercials, de la ciutat de Lleida».

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.