Sense Categoria

El número 292 ordenarà l’ordre de preferència d’accés a les places d’Escola Bressol en cas d’empat

LleidaDiari
  • maig 23, 2015
  • 2 min read
El número 292 ordenarà l’ordre de preferència d’accés a les places d’Escola Bressol en cas d’empat

El número 292 ordenarà l’ordre de preferència d’accés a les places d’Escola Bressol en cas d’empat| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El número 292 ordenarà enguany, en cas d’empat de puntuació, l’ordre de preferència a les places d’Escola Bressol. El sorteig públic per determinar el número de desempat a l’hora d’ordenar el procés de preinscripció i matrícula, tant de les escoles de la Generalitat com les municipals, s'ha realitzar aquest divendres.

Lleida compta amb 691 places vacants d’Escola Bressol Pública pel curs 2015-2016 de les quals 656 corresponent a les Escoles Bressol Municipal i 35 a la Generalitat. Aquestes places estan distribuïdes entre les 18 Escoles Bressol Municipals i La Llar d’infants de la Generalitat de Catalunya
 
Procediment d’adjudicació de plaça
Quan el nombre de sol·licituds per un centre és superior a l’oferta, aquestes s’ordenen en funció d’una puntuació que va lligada a un seguit de criteris de prioritat. Primer per uns barems generals i després pels criteris complementaris. Per ordenar aquelles sol·licituds que tenen la mateixa puntuació, l’ordre vindrà determinat pel resultat del sorteig que s’ha realitzat aquest divendres.
 
Les famílies podran consultar avui mateix les llistes baremades provisionals ordenades pel número de desempat a:
– La Regidoria d’Educació i Infància.
– La web de l'Ajuntament de Lleida.
– Lles escoles bressol municipals al taulell d’anuncis a partir de dilluns.
 
Les famílies que vulguin fer alguna reclamació sobre el barem que s’ha atorgat a la seva sol·licitud, ho podran fer en el període de reclamacions, els dies 26, 27, i 28 de maig, presentant un escrit al registre general de l’Ajuntament a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana. La publicació definitiva dels infants admesos i de les llistes d’espera és realitzarà el proper 5 de juny.
 
La matricula es farà efectiva per a les Escoles Bressol Municipals del 8 al 12 de juny, es pot realitzar on-line, a la Regidoria d’educació i Infància i a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *