Sense Categoria

El nou parquet de l’Onze de Setembre estarà a punt pel partit de diumenge entre l’ICG Lleida Llista i el CP Cerceda

LleidaDiari
  • octubre 8, 2014
  • 3 min read
El nou parquet de l’Onze de Setembre estarà a punt pel partit de diumenge entre l’ICG Lleida Llista i el CP Cerceda

El nou parquet de l’Onze de Setembre estarà a punt pel partit de diumenge entre l’ICG Lleida Llista i el CP Cerceda| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida està ultimant la instal·lació del nou parquet del pavelló Onze de Setembre, que estarà enllestida aquest dijous amb l’objectiu que els jugadors de l’ICG Lleida puguin tenir una presa de contacte amb el nou paviment i entrenar. Divendres s’encintarà la pista d’hoquei per tenir enllestida la senyalització per diumenge, data del partit que enfrontarà l’ICG Lleida Llista amb el CP Cerceda.

El parquet del pavelló s’ha hagut de substituir com a conseqüència dels desperfectes que va patir després de la tempesta del passat 8 de setembre, aixecant bona part de les fustes entre 10 i 15 centímetres i amb separacions del parquet de dos i tres centímetres.
 
Actualment, juguen en aquest pavelló dos equips de categoria nacional, l’ICG Lleida Llista (OK Lliga) i Associació Lleidatana d’Handbol (1a nacional), així com uns 300 nens i nenes de les respectives bases d’aquests equips i un 500 alumnes de tres instituts que hi ha al voltant del pavelló on cada matí desenvolupen les seves classes d’educació física.
 
La fusta d’aquest parquet ha de ser d’unes característiques especials per la seva duresa per a la pràctica esportiva de l’hoquei i per a poder aprofitar unes tanques hidràuliques existents (les que delimiten el camp d’hoquei) que fa que només es pugui utilitzar aquest tipus de material. Una altra mida de fusta obligaria a canviar tot el sistema d’ancoratges del parquet per que la mida ja no coincidiria amb les tanques.
 
L’Ajuntament de Lleida va contractar amb caràcter d’urgència una empresa especialitzada en la col·locació d’aquest tipus de fusta, que s’ha portat especialment des de Dinamarca perquè és la que s’adapta amb les condicions necessàries a les característiques de la pista i dels esports que s’hi practiquen. Les actuacions que es duran a terme inclou la pintura per delimitar els diferents camps de bàsquet, handbol, voleibol i hoquei. Els treballs de pintura es realitzaran la setmana vinent, per al partit de diumenge s’encintarà la pista. 
 
El pressupost del canvi de parquet de l’Onze de Setembre és de 132.838, 03 euros.
 
En paral·lel s’està treballant des de la Regidoria d’Urbanisme en la revisió i modificació dels sistemes de clavegueram i desaigües del pavelló per garantir l’òptim estat del paviment i de les instal·lacions. S’està treballant en la instal·lació de noves escomeses i fent una nova xarxa per desviar les aigües pluvials amb l’ objectiu d’evitar que es produeixin noves inundacions al pavelló. El projecte inclou també l’ampliació de la xarxa de clavegueram.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *