El Llista empata i es manté en zona d’ascens directe

El Llista empata i es manté en zona d’ascens directe| Redacció – Fotografia: Lleida Llista Blava

El Lleida Llista Blava ha tornat de la pista del Vilafranca amb un valuós empat (5-5). Amb aquest resultat, el conjunt lleidatà encara es manté en les posicions de la zona que dóna l’ascens directe de categoria, ja que és quart a la classificació amb 51 punts, 2 més que el seu rival més directe, l’Alcobendas, que és cinquè.

El conjunt que entrena Albert Folguera s’ha avançat al marcador, amb el gol de Lluís Rodero i, després que el Vilafranca empatés, un segon gol de Marc Soler, ha fet que els llistats anessin al descans amb avantatge al marcador (2-1). En el segon període s’han marcat fins a 7 gols. Els lleidatans han anat gran part del partit per davant i ha estat en l’últim minut de partit, de màxima intensitat, quan els locals han remuntat i s’han posat 5 a 4. Carles Trilla, a 12 segons per al final, ha aconseguit el gol de l’empat, sumant així el cinquè gol, als que ja havien fet al segon temps Lluis Rodero i Povedano.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat l’equip i el president del Club, Enric Duch, per aquest punt sumat a Vilafranca, importantíssim per a les aspiracions dels llistats de cara a l’ascens de categoria. Ros ha fet una crida a l’afició perquè diumenge ompli el pavelló Onze de Setembre i animi el seu equip i l'empenyi cap a la victòria.

La pròxima jornada, la penúltima, el Lleida Llista rebrà la visita de l’Orderes, a les 12.00 hores. En l’últim partit de lliga, el conjunt lleidatà viatjarà a Astúries, per jugar el dissabte 2 de juny a la pista de l'Oviedo.