Articles

El Lleida Esportiu treu a la venta els abonaments

  • juliol 6, 2012
  • 3 min read
El Lleida Esportiu treu a la venta els abonaments
El Lleida Esportiu treu a la venta els abonaments

El Lleida Esportiu treu a la venta els abonaments| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha presentat aquest divendres la nova campanya de socis per a la temporada 2012-2013 sota el lema 'Recolza el club de la teua terra'. Els preus dels carnets oscil·len entre els 55 euros per a universitaris, estudiants d'FP i joves (d'11 a 18 anys) fins als 350 euros del carnet VIP que s'ha creat aquesta temporada.

L’objectiu que s’han marcat els responsables de l’àrea social del Lleida Esportiu, David Freixes i Òscar Sarramia, per la temporada que començarà a finals del mes d’agost consisteix en “augmentar la massa social, que la gent continuí recolzant l’equip i que nosaltres millorem”, ha admès Sarramia.
 
La retirada de carnets començarà el proper dilluns dia 16 de juliol amb alguna novetat. El canvi més visible és que els abonaments tornaran a tenir codi de barres a la seva credencial, que tornarà a ser de plàstic, com una targeta de crèdit. Per a aquesta propera temporada “s’ha creat el Carnet VIP a causa de la demanda dels socis”, ha explicat Freixes. Té un cost de 350 euros i permetrà l’accés a la sala VIP del club durant la mitja part en els partits que el conjunt de Toni Seligrat jugui al Camp d’Esports, accés a la llotja en un partit de lliga i accedir a la zona mixta que s’ubicarà a la zona de vestidors. “A causa de l’aforament de la Sala VIP només serà possible fer uns 150 carnets VIP”, ha afegit Freixes.
 
Els carnets de la zona de tribuna també han patit un petit canvi. “No hi haurà distinció entre les zones de tribuna. Volem que el soci que vulgui pugui escollir una millor localitat a la zona central i baixa de tribuna. Per aquest motiu tota aquesta zona tindrà un preu unificat en 225 euros el carnet normal i 160 els jubilats”, ha dit Freixes. Per la seua banda, les localitats de lateral i gols (150 i 105 euros els jubilats), estudiants universitaris, d’FP i joves (només a lateral i gols a 55 euros), infantil (de 0 a 10 anys, gratuït) i les llotges (295 i 190 els jubilats) tindran el mateix preu que la passada temporada. “Són preus molt competitius per a la Segona B”, ha explicat Sarramia. “Cal tenir present que cada 15 dies al soci li costa el partit només 7 euros”, ha admès David Freixes. A més, “congelem els preus de les entrades dels dies de partits”, ha afegit. Així, doncs, a tribuna costen 20 euros, 14 a lateral i gols i 8 euros als universitaris i infantils sempre que ho demostrin a taquilla a l’hora de retirar l’entrada.
 
El club també vol continuar amb la iniciativa d’invitar les escoles. “Arribarem a totes les escoles de Lleida i comarques perquè els nens que vulguin venir a l’estadi ho puguin fer”, ha explicat Freixes. “Volem incrementar el número de socis i apostar per la gent jove, gent que sent el Lleida”, ha afegit Freixes.
 
La passada temporada el club va acabar amb 3.119 socis.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.