El Lleida Esportiu tanca la cessió del lateral Xavi Quintillà, del FC Barcelona

El Lleida Esportiu tanca la cessió del lateral Xavi Quintillà, del FC Barcelona| Lleida Esportiu – Fotografia: FC Barcelona

 

El Lleida Esportiu i el FC Barcelona han arribat a un acord per a la cessió del lateral esquerre Xavi Quintillà, de 20 anys, per una temporada a l’equip de la Terra Ferma. El defensa, d’1’79 metres d’altura i 68 quilos de pes, és natural de Lleida, i també pot ocupar la posició de central.

Format des de prebenjamí fins a infantil al club lleidatà, on hi va jugar al llarg de set cursos, en la seva etapa de juvenil, ja al FC Barcelona, el futbolista va guanyar una UEFA Youth League i dos títols de lliga de Divisió d’Honor, abans del seu pas, la passada campanya, pel filial blaugrana a Segona Divisió B. Així mateix, també ha estat internacional amb la selecció espanyola en les categories inferiors.
 
Segons Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, Xavi Quintillà es tracta d’un jove lateral “amb una magnífica qualitat tècnica”, i que disposa de “velocitat amb i sense pilota”, característiques que el converteixen en un futbolista “de talent i amb molta projecció”, ara a les files de l’equip blau.