El Lleida Esportiu signa Joel Huertas fins al 2019

El Lleida Esportiu signa Joel Huertas fins al 2019| Text i fotos: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha tancat la incorporació de l’interior Joel Huertas, de 21 anys, com a futbolista propi per les pròximes dues temporades, la 2016/17 i la 2017/18, amb opció a una altra, la 2018/19. Amb la signatura, el migcampista, d’1’74 metres d’altura i 70 quilos de pes, i natural de Juneda (les Garrigues), seguirà a l’entitat blava, després de jugar-hi cedit pel FC Barcelona el curs anterior.

Format, entre d’altres, al club lleidatà, el futbolista hi va tornar la campanya passada un cop completades les seves etapes al FC Barcelona Juvenil A i el CF Badalona, i va disputar un total 28 partits amb el Lleida B, marcant 2 gols a la lliga.
 
El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha destacat “la tècnica i la qualitat” com les principals virtuts de Joel Huertas, amb “una ràpida acció de control i passada”. Així mateix, ha remarcat que ja es troba en plena dinàmica del primer equip, i que “l’aposta pels jugadors de casa és un dels pilars fonamentals del projecte del club”.