Articles

El Lleida Esportiu ja llueix les noves equipacions

  • agost 11, 2015
  • 2 min read
El Lleida Esportiu ja llueix les noves equipacions
El Lleida Esportiu ja llueix les noves equipacions

El Lleida Esportiu ja llueix les noves equipacions| Lleida Esportiu – Fotografia: Santi Iglesias

 

El Lleida Esportiu ha presentat aquest dilluns les noves equipacions per a la temporada 2015/16, al claustre de la Seu Vella i el Castell del Rei, llocs emblemàtics del conjunt patrimonial de la capital del Segrià. Els jugadors Raúl Fuster, Òscar Rubio, Manuel Jesús Casas ‘Molo’, Noel Carbonell, Ekhi Senar i Álex Albístegui, i els porters Iván Crespo i Àlex Cobo, han estat els models de la sessió d’imatges, realitzades pel fotògraf Santi Iglesias.

La novetat més destacada dels models exclusius que ha preparat la marca esportiva Joma per a al bloc lleidatà és la segona equipació, que recorda l’històric equip dels Calaveres, antecessor del Lérida Balompié, amb una franja diagonal negra, a sobre de fons blanc, a la samarreta. Alhora, la peça també incorpora a sobre del pit l’escut de l’antiga formació, una calavera, amb la inscripció ‘Els Calaveres, Lleida 1924’, l’any de la seva fundació.
 
L’acte ha servit així mateix per descobrir la nova primera equipació, que manté el blau com a color principal, i inclou dues bandes transpirables blanques als laterals, que converteixen el disseny en més entallat que l’anterior. A la vegada, s’han pogut veure també les noves indumentàries dels porters, una blanca amb detalls blaus de diverses tonalitats, i l’altra negra amb motius verds i grisos, mentre que la samarreta de la senyera passa a ser la tercera equipació del conjunt de la Terra Ferma.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.