Articles

El Lleida Esportiu inicia la campanya ‘3 finals, un somni!’

  • març 26, 2015
  • 2 min read
El Lleida Esportiu inicia la campanya ‘3 finals, un somni!’
El Lleida Esportiu inicia la campanya ‘3 finals, un somni!’

El Lleida Esportiu inicia la campanya ‘3 finals, un somni!’| Lleida Esportiu – Fotografia: Miki de Santiago

 

El Lleida Esportiu engegarà a partir de la propera setmana la campanya ‘3 finals, un somni!’, per tal que l’afició doni el màxim de suport possible en les tres darreres jornades de lliga al Camp d’Esports, en què els blaus lluitaran per aconseguir la classificació per al play-off d’ascens a Segona Divisió A.

Els rivals dels lleidatans seran:
Hércules, diumenge 5 d’abril.
Alcoyano, diumenge 19 d’abril.
Reus Deportiu, diumenge 10 de maig.
 
Concretament, el club facilitarà tres entrades de la seva zona als socis, inclosos els infantils. Per tal d’obtenir-les, caldrà presentar el carnet de temporada i el DNI originals, i cada abonat només les podrà retirar un cop.
 
Al seu torn, el públic en general tindrà a la seva disposició packs de tres entrades a lateral per 20 euros, i a tribuna per 30 euros. Així mateix, també hi haurà la possibilitat de comprar una entrada a Lateral per 10 euros, i a tribuna per 15 euros.
 
Les entrades seran vàlides per a qualsevol dels encontres, i s’hauran de passar a buscar de forma anticipada per les oficines del club, a partir del dilluns vinent, de 16.00 a 20.00 hores, fins al proper 8 de maig.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.