Articles

El Lleida Esportiu goleja l’Atlético Levante

  • febrer 7, 2016
  • 2 min read
El Lleida Esportiu goleja l’Atlético Levante
El Lleida Esportiu goleja l’Atlético Levante

El Lleida Esportiu goleja l’Atlético Levante| Lleida Esportiu – Fotografia: Santi Iglesias

 

El Lleida Esportiu ha guanyat aquest diumenge a la tarda a l’Atlético Levante al Camp d’Esports per 4 gols a 0, i s’ha retrobat amb la dinàmica positiva, amb una victòria que li permet escalar fins a la tercera posició de la classificació. 

Contra un rival incòmode i atent en la pressió, el conjunt del Segrià ha aconseguit obrir la llauna, amb una centrada d’Arnau des de la banda esquerra que Jilmar, en l’intent de refús, s’ha introduït de cap a pròpia porteria. Fins al descans, els locals s’han defensat amb ordre davant un filial granota que ha incrementat la seva possessió i s’ha aproximat a l’àrea, encara que la rereguarda dels de Ponent ha estat segura enfront els valencians per mantenir la renda.
 
Res més tornar del descans, una rematada de cap a fora de Vega i una volea alta d’Albístegui han precedit l’acció amb què Colinas, amb un tret ras davant el porter, assistit a l'espai per Vega, ha signat una nova diana, en una represa on Carlos Rodríguez ha viscut el seu debut amb la samarreta blava.
 
Ja a l’afegit, a continuació que Koke tragués de l’escaire una canonada d’Urko Arroyo, Doncel marcaria el tercer, posant la punta de la bota en una pilota dividida, i Òscar Rubio, després d’una autopassada, s’encarregaria de tancar la golejada del bloc lleidatà amb un potent xut creuat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.