Articles

El Lleida Esportiu fitxa al lateral dret Àlex Cacho

  • juliol 12, 2012
  • 2 min read
El Lleida Esportiu fitxa al lateral dret Àlex Cacho
El Lleida Esportiu fitxa al lateral dret Àlex Cacho

El Lleida Esportiu fitxa al lateral dret Àlex Cacho| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu reforça l’equip amb una altra incorporació. Es tracta del lateral dret Álex Cacho que signa per una temporada amb el conjunt blau. Cacho arriba a l’equip dirigit per Toni Seligrat procedent de l’Ontinyent, que la passada temporada va militar al grup III de Segona divisió B, igual que els del Segrià. La nova peça del Lleida és natural de Ágreda (Soria) i té 24 anys.

La passada temporada, Álex Cacho va jugar amb l’Ontinyent un total de 3.150 minuts en 35 partits i va anotar 3 gols. El director tècnic del conjunt del Segrià, Jordi Esteve, valora la seua incorporació al club de manera molt positiva: “És un futbolista que ha jugat una mitjana de 35 partits en les darreres 4 temporades en equips com l’Ontinyent i el Sant Andreu”.
 
Segons Esteve, “Cacho és un jugador jove i amb una amplia experiència en aquesta categoria ja que sempre ha estat en equips punters. Així ho demostren els números pel que fa a partits jugats en les darreres temporades on ha demostrar ser un home molt important en els equips on ha estat. A més, la seva potència el converteix en un jugador que es pot sumar l’atac amb facilitat”.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.