El Lleida Esportiu estrena la pretemporada amb victòria

El Lleida Esportiu estrena la pretemporada amb victòria| Text i fotos: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha viscut aquest diumenge a la tarda la seva estrena de curt a la pretemporada, amb una victòria sobre la Selecció d’Aran (0-4) al camp de Naut Aran, a Garòs, en ple stage de l’equip blau a la Vall d’Aran. El conjunt de la Terra Ferma ha començat a agafar ritme de partit, en un amistós on han disputat els seus primers minuts els fitxatges d’aquest estiu, i que també ha servit per veure en acció amb el primer equip a diversos jugadors del planter, tant del filial com del juvenil.

Martínez, rematant de cap al pal llarg una centrada en profunditat, ha posat pel davant al bloc del Segrià, que ha ampliat la renda abans d’arribar al descans a través de Colinas, amb un potent xut ras des de la frontal. Ja a la represa, un període on els blaus han gaudit de moltes ocasions, Doncel ha caçat una pilota a l’espai per driblar el porter i marcar mentre que al tram final Sergi Gómez ha recollit una passada a l’àrea per tancar el marcador amb el quart i definitiu gol.
 
 
Al seu torn, al descans de l’encontre, Montse Balaguer, coordinadora d’àrees del Lleida Esportiu, ha fet entrega d’una litografia numerada del Camp d’Esports i la Seu Vella a Carlos Barrera, síndic d’Aran i màxima autoritat de l’administració pròpia de la Vall d’Aran. Així mateix, la representant del club lleidatà també ha lliurat una samarreta de l’equip a David Torres, alcalde pedani d’Arties, mentre que ha rebut una placa i un llibre en motiu de la visita de l’equip blau.