El Lleida Esportiu busca noies per crear un nou equip femení

El Lleida Esportiu busca noies per crear un nou equip femení| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu està confeccionant un nou equip femení per aquesta temporada 2012-2013. Els responsables del club compten amb diverses jugadores per formar aquest nou conjunt però encara en necessiten més per acabar de completar l’equip. La idea és confeccionar un equip que competeixi a la nova lliga de futbol 7 que promou la Federació Catalana de Futbol. Els responsables del club lleidatà  busquen noies de a partir de 10 anys. 

D’aquesta manera, el club blau vol potenciar els seus equips femenins i col·laborar en la iniciativa de la federació que té com a objectiu fer créixer el futbol femení a les terres lleidatanes. 
 
L’entitat esportiva fa una crida a les esportistes per acabar de completar el que seria el Femení C del Lleida Esportiu. Totes aquelles noies que estiguin interessades a jugar al nou equip blau es poden dirigir a les oficines del club del conjunt blau o telefonar al 973 72 77 97 i deixar les seues dades. Els responsables del nou conjunt es posaran en contacte el més aviat possible amb les interessades.