Articles

El Lleida Esportiu arrenca la pretemporada

  • juliol 16, 2012
  • 3 min read
El Lleida Esportiu arrenca la pretemporada
El Lleida Esportiu arrenca la pretemporada

El Lleida Esportiu arrenca la pretemporada| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ja ha començat a treballar en aquesta temporada 2012-2013. Aquest dilluns al matí els jugadors i els tècnics del conjunt blau han tingut la primera presa de contacte al Camp d’Esports per arrencar la pretemporada. Abans de marxar cap a les instal·lacions del col·legi Terraferma, els membres de la plantilla s’han fet les fotografies de rigor.

El tècnic del conjunt blau, Toni Seligrat, ha admès, després del primer entrenament d’aquest dilluns al matí que “hi ha molt bona predisposició per part de la gent. He tingut molt bona sensació”. Pel que fa a la plantilla Seligrat ha afirmat que “tenim la plantilla perfilada. La columna vertebral de l’equip està bé. Ara, sense pressa, l’acabarem de confeccionar ja que com a mínim falta un defensa”. A més, ha afegit que durant aquests dies “veurem si hi ha carències on ens pensàvem que no n’hi havia i al revés”.
 
En referència al grup on jugarà el conjunt de la Terra Ferma aquesta temporada, el Grup II de la categoria, Seligrat ha explicat que “anem a un grup que desconeixem, tot i que, hi ha algun jugador que el coneix i té experiència. Tot i això, en la primera jornada de lliga segur que coneixerem al nostre rival”. Finalment, el tècnic ha explicat: “Espero estar dalt de tot de la classificació”.
 
Comença la campanya de socis
Avui ha començat també la campanya de socis per a la temporada 2012-2013. Antonio Rocaespana, soci 903, ha estat el primer en retirar el seu abonament del Lleida Esportiu per a la present temporada 2012-2013. Poc després de les 10.00 hores, Rocaespana ha obtingut el seu carnet i ha pogut saludar al tècnic Toni Seligrat tot just abans de l’arrencada del primer equip. “Estic content de ser el primer. Crec que enguany vindrem més socis. Les cares noves permeten ser optimistes i crec que l’equip anirà bé”, ha assegurat Rocaespana a les oficines del Camp d’Esports, que han registrat una continua afluència de gent que ha recollit el seu carnet.

 

Per la seva banda, el Josep Agelet, soci número 38 del Lleida Esporitu, ha volgut deixar clar que “he volgut venir aviat per ajudar al màxim al club. La iniciativa del nou carnet de plàstic em sembla molt bé perquè així no es colarà gent”. Respecte a l’equip de Toni Seligrat, Agelet, ha admès que “no conec als jugadors, però segur que ho faran bé. Tindran el nostre suport”.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.