El Lleida Basquetbol queda eliminat del play-off d’ascens a l’ACB

El Lleida Basquetbol queda eliminat del play-off d’ascens a l’ACB| Redacció – Fotografia: L. Biela (Arxiu)

El Lleida Basquetbol s’ha quedat fora de les semifinals del play-off d’ascens a l’ACB en ser derrotat a Melilla en el darrer i cinquè partit de l’eliminatòria . Els de Ricard Casas han perdut in extremis al pavelló Javier Imbroda per 71 a 69. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha volgut, però, felicitar l’equip per la bona temporada que ha realitzat i la il·lusió que ha transmès a l’afició en el primer any del nou projecte del club.

El Melilla ha començat amb empenta i de seguida ha aconseguit un aventatge ampli, 11 a 2 en els primers minuts. No obstante, el Lleida ha retallat distàncies fins a arribar als 18 punts davant dels 22 del Melilla en acabar el primer quart. Al segon, els triples de Detrick -n'ha fet cinc en aquest període- han permès empatar el partit a 24. A partir de llavors, el lideratge ha estat dels visitants que, impulsats pels triples de Feliu, han agafat les regnes del partit i han anat al vestidor amb un aventatge de sis punts, 35 a 41.

Al tercer quart, el Melilla ha aconseguit l'empat a 45 tot i que el Lleida Bàsquetbol ha anat mantenint una distància treballada però encara insuficient, 47 a 51, al final de període. En la represa, els triples de Rúbio i de Dags han llançat al Lleida Bàsquetbol que ha aconseguit el màxim aventatge, nou punts, però quan encara quedava molt de temps per endavant. De seguida, la distància s'ha reduït a quatre punts i, després d'un triple de Marco, a un (60 a 61). El mateix jugador ha capgirat el marcador. El frec a frec dels darrers minuts s'ha decantat a favor dels locals que, finalment, s'han edut l'eliminatòria.