El Lleida Basquetbol domina la sèrie per 2 a 1 amb el Melilla després de guanyar al Barris Nord

El Lleida Basquetbol domina la sèrie per 2 a 1 amb el Melilla després de guanyar al Barris Nord| Redacció – Fotografía: L. Biela

 

El Lleida Basquetbol domina la sèrie per 2 a 1 amb el Melilla després de guanyar el seu rival al Barris Nord en el tercer partit de la ronda de quarts de final del play-off. El resultat d’aquest partit ha estat 64 a 61. D’aquesta manera, els lleidatans es troben a un pas de classificar-se per a la següent ronda.

L’afició lleidatana, totalment entregada, no ha deixat d’animar el seu equip en un emocionant partit que el conjunt que entrena Ricard Casas ha resolt al final. Els locals han dominat el primer quart, però el Melilla ha anat retallat distàncies i ha agafat avantatge en el tercer quart. 

El Lleida Basquetbol no ha donat el partit per perdut en cap moment i, quan semblava que ja no hi havia res a fer, ha fet una remuntada espectacular i en els 4 minuts finals ha capgirat el marcador.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha celebrat amb els seguidors lleidatans aquesta important victòria que decanta l’eliminatòria a favor dels blaus. Ros ha valorat el suport que ha donat l’afició a l’equip i ha afirmat que “un públic així és un públic d’ACB”.

 
Diumenge es disputarà el quart partit d’aquesta eliminatòria, a les 12.30 h, al Barris Nord. El Lleida intentarà rematar la feina i acabar la sèrie, passant a la següent ronda en la lluita per l’ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal.