Sense Categoria

El jutge ordena presó provisional per l’acusat del crim de la zona alta de Lleida del juny de 2015

LleidaDiari
  • maig 13, 2016
  • 2 min read
El jutge ordena presó provisional per l’acusat del crim de la zona alta de Lleida del juny de 2015

El jutge ordena presó provisional per l’acusat del crim de la zona alta de Lleida del juny de 2015| Text i fotos: ACN

 

El jutge de guàrdia de Lleida ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per l’acusat del crim de la Zona Alta de Lleida, tal com demanava la fiscalia. La defensa, en canvi, sol·licitava la seva llibertat i que se l’ingressés en un centre psiquiàtric a causa de la seva esquizofrènia

El detingut, Alejandro M. A., de 33 anys, s’ha limitat a dir que és innocent però que no declararia res més aconsellat per un dels seus advocats, Daniel Ivars. L’altre advocat, Joan Argilés, ha explicat que el detingut ingressarà a la infermeria del Centre Penitenciari de Ponent.
 
La fiscalia demana que se l’encausi per un delicte d’assassinat pel crim de la Zona Alta, en què un metge de 82 anys va morir quan suposadament l’acusat va apunyalar-lo al pit a la plaça dels Amics de Lleida, el 12 de juny de 2015 i també per un delicte d’assassinat en grau de temptativa, ja que també el considera autor de l’apunyalament a un Guàrdia Civil retirat, que va resultar ferit, dos mesos abans a la mateixa zona alta de Lleida.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *