Sense Categoria

El gendre de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, veu una “maniobra barroera” que l’acusin de vexacions

LleidaDiari
  • juny 9, 2015
  • 2 min read
El gendre de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, veu una “maniobra barroera” que l’acusin de vexacions

El gendre de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, veu una “maniobra barroera” que l’acusin de vexacions| EP – Fotografia: Miki de Santiago

 

El cap de gabinet de l’Alcaldia de Lleida, José Crespín, també gendre de l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, ha qualificat aquest dilluns de “maniobra barroera” la denúncia que ha fet contra ell l’extinent d’alcalde Marta Camps, que l’acusa de coaccions i vexacions.

“Aquest és un capítol més de la maniobra barroera que ha decidit posar en marxa la senyora Camps i ho fa en la setmana en què cal triar un alcalde”, ha remarcat. I ha afegit: “Primer, no és veritat. I segon, si hagués passat, una persona amb la intel·ligència que se li suposa no hauria trigat tres dies a anar als Mossos d’Esquadra”.

 

Camps ho ha denunciat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra on ha explicat que divendres van tenir un enfrontament quan ella va anar a treure les seves coses del que ha estat el seu despatx en els últims anys. En la seva denúncia l’extinent d’alcalde relata que Crespín, amb qui té un conflicte judicialitzat per espionatge, li va qüestionar que pogués emportar-se la documentació que agafava, va insistir en baixar amb ella a l’ascensor tot i que ella volia baixar sola i que una cop a dins es va acostar li va bufar a la cara i li va dir: “Ara no tens feina, ni la tindràs”.

 

Camps, que ha estat la mà dreta de l’alcalde i va ser destituïda al febrer, havia denunciat a finals de 2014 a la Fiscalia Anticorrupció i l’Oficina Antifrau de Catalunya la suposada condonació de taxes a l’empresa concessionària del complex d’oci Larida i el cobrament de dietes per part de Ros.

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *