Articles

El frisbee, un esport per descobrir

  • octubre 6, 2012
  • 2 min read
El frisbee, un esport per descobrir
El frisbee, un esport per descobrir

El frisbee, un esport per descobrir| Redacció – Fotografia: Ultimate Marracos Lleida

 

El Club Ultimate Marracos Lleida prepara una trobada amb els equips d'Isards de Vilaller i Bolskandisc d'Osca per donar a conèixer l'Ultimate a Lleida, un esport d'equip alternatiu que es juga amb un disc volador, on els equips són mixtes, no existeix el contacte físic i no hi ha àrbitres, els propis jugadors gestionen el joc. 

Aquest esport recull elements del futbol, del bàsquet i del rugbi, substituint la pilota per un disc volador i l'àrbitre per l'esperit esportiu de cada jugador. Els seus orígens es remunten a l'àmbit universitari nord-americà dels anys 60 i es va introduir a Europa a principis dels anys 80. A Espanya es va començar a jugar a mitjan anys 90 i actualment hi ha més de 17 equips i 400 jugadors repartits per tot el país.
 
L'activitat es realitzarà aquest diumenge dia 7 d'octubre a la pista d'atletisme de les Basses d'Alpicat. L'horari serà de 09.00 a 15.00 hores. Les persones interessades han de portar una samarreta blanca i una altra de negra, a més de moltes ganes de divertir-se. No s'haurà de pagar res, l'entrada és gratuïta. 
 
Tots els participants començaran la jornada familiaritzant-se amb l'esport, realitzant exercicis adaptats a tots els nivells amb entrenadors experimentats. Després de l'entrenament, es farà un torneig HAT (jugadors de tots els equips barrejats), una oportunitat perfecta per aprendre i conèixer l'ambient d'aquest esport.

rn

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.