El Força Lleida perd a Osca per només un punt

El Força Lleida perd a Osca per només un punt| Redacció – Fotografia: Força Lleida

El Força Lleida ha perdut aquest divendres a Osca per només un punt, per 74 a 73. La victòria ha estat molt a prop, en un final de partit vibrant, quan Mangano ha errat el tir que hauria donat el triomf als lleidatans. Tot i la derrota, el conjunt lleidatà es manté en la zona noble de la taula classificatòria, amb set victòries i nou derrotes.

L’equip que entrena Joaquin Prado ha començat dominant el marcador i agafant fins a 13 punts de diferència, però els locals han reaccionat a temps i han anat retallant distàncies fins deixar el marcador en 33 a 32 al final del segon quart. La bona ratxa local ha seguit a l’inici del tercer temps, ampliant el parcial iniciat al segon temps fins al 19 a 0. Els lleidatans s’han tornat a activar, amb el suport del centenar d’aficionats que s’han desplaçat a Osca per animar l’equip. Han recuperat l’encert fins a situar-se a només un punt quan només faltaven cinc segons per acabar el partit. Al final, derrota dels lleidatans, encara que mantenen l’average a favor després que al partit d’anada, al Barris Nord, guanyessin per 72 a 58.

Sergi Pino ha estat el màxim anotador del Força Lleida i Oriola ha estat el més ben valorat, amb un 18.

El Força Lleida rebrà el divendres 8 de febrer, al Barris Nord, la visita del Palència.