El Força Lleida perd a Burgos per 81 a 62

El Força Lleida perd a Burgos per 81 a 62| Redacció – Fotografia: Força Lleida

El Força Lleida no ha pogut donar la sorpresa i ha caigut derrotat a la pista del lider Burgos per 81 a 62. Els castellans han començat el partit molt forts dominant els primers 15 minuts de forma clara (31-14) però una reacció lleidatana liderada per Dani Rodriguez en els darrers 5 minuts del segon quart (6-17) ha deixat el marcador al descans amb un esperançador 37 a 31.

Una esperança que s’ha esvaït al tercer quart on el Burgos ha tornat a marcar diferències i ha passat a dominar per 17 al minut 30 (60-43). Una diferència que els lleidatans han intentat retallar sense èxit en el darrer quart fins arribar al final, amb un mal darrer minut, amb el 81 a 62 al marcador.

El màxim anotador dels lleidatans ha estat Dani Rodriguez amb 16 punts. Per la seva banda el debutant Greg Mangano n’ha anotat 6.

Els lleidatans tornaran aquest dissabte a la feina per començar a preparar el partit del proper divendres al Barris Nord davant el Navarra.