El CTI Balàfia Vòlei, líder en solitari de la 1a Catalana

El CTI Balàfia Vòlei, líder en solitari de la 1a Catalana| Redacció – Fotografia: CTI Balàfia Volei

 

EL CTI Balàfia Vòlei Lleida compta els seus partits per victòries. I és que després de quatre jornades de competició no ha perdut cap partit i s’ha col·locat líder en solitari de la classificació de la lliga de Primera Catalana.
L’última victòria que van sumar els de Mario Martínez va ser dissabte passat al pavelló municipal Juanjo Garra on va rebre el CV Roquetes.  Després de superar per 3-0 el CV Roquetes ja suma 4 victòries en 4 jornades
 
En menys d’una hora i mitja, els lleidatans van guanyar per la via ràpida, un partit que a priori es presentava bastant fàcil, atès que el CV Roquetes acaba d’ascendir de la 2a Catalana i només compta amb un jugador que pot ser decisiu en el joc.
 
Així, els lleidatants, que afrontaven el partit amb la baixa del capità Juan Campillos, no va tenir excessius problemes i va demostrar a la pista la seva major experiència en totes les facetes del joc: amb un atac i un servei demolidor i amb un bloqueig ferm van desplegar en certs moments un joc esplèndid.
 
Els parcials dels sets parlen per sí sols, ja que només al segon set els tarragonins van posar una mica de resistència que de seguida va ser contrarestada amb el joc dels lleidatans.
 
La propera jornada el CTI Balàfia Vòlei descansa.