El Club Balàfia Vòlei guanya per 3 sets a 0 a l’AE Aula

El Club Balàfia Vòlei guanya per 3 sets a 0 a l’AE Aula| Redacció – Fotografia: Club Balàfia Vòlei

 

El Club Balàfia Vòlei Lleida va guanyar ahir a l'AE Aula per 3 sets a 0, en un partit en que els locals van dominar en tot moment, posant en relleu el seu millor joc i la seva experiència tant dels jugadors com en la categoria.

En el primer set es va veure la superioritat dels lleidatans, en què van aconseguir una gran distància del seu rival, posant un parcial de 15-4, gràcies al seu major encert en atac i davant d’un AE Aula que semblava que encara no havia trobat el seu lloc a la pista. Així, el set va caure del costat del Balàfia Vòlei Lleida per 25-11, amb una bona direcció de l’equip del col·locador i capità, Jordi Martínez, i un bon atac per les puntes (zona 4 i 2) de Ramón González i Salva Roigé. 

 

El segon set va ser un calc del primer (25-10), amb un Balàfia Vòlei Lleida estel·lar desplegant tot el seu potencial, tot i els canvis que l’entrenador va fer al mig del set, canviant el seu col·locador i donant entrada a Héctor Miarnau i a l’oposat Raúl Hileno, que van demostrar un gran nivell de joc. Així mateix, el joc dels centrals, Ángel Martín i Pau Banda, sobretot en bloqueig, va fer que el segon set a favor dels lleidatans pugés al marcador.

 

El tercer set va començar més igualat, amb parcials de 5-5, 7-8 i 9-9, però la major experiència dels lleidatans, que van prémer l’accelerador en la recta final del set, va fer que, finalment, s’anotessin també el tercer set i s’enduguessin la victòria final per 3 sets a 0 en poc més d’una hora de partit. 

 
Estadística del partit
Resultat: 3-0 (25-11 / 25-10 / 25-17) 
Club Balàfia Volei Lleida: Martínez, García, Hileno, González, Baró, Martín, Miarnau, Roigé, Soliva, Campillos, Banda, Oca, Barbecho. 
AE AULA: Centelles, Plazaz, Ortiz, Serra, Puyuelo, Cierco, Bartomeus, Mirave, Lluch, Yanes, Vollers. 
Àrbitres: Bosch, Barniol i Atamaniur 
 
 
Torneig de minivòlei en benefici de l’AECC 
En el marc del primer partit de la temporada que disputava el Balàfia Vòlei Lleida el club va organitzar el primer torneig de mini-vòlei en benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) de Catalunya, en què van participar 4 centres escolars de Lleida: Sant Jaume (2 equips), Episcopal, Puigverd i Mater Salvatoris (2 equips). Així, doncs, el Balàfia Vòlei Lleida va destinar la recaptació íntegra del torneig a l’AECC per col·laborar contra el càncer de mama.