El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon de BTT s’ajorna per la neu

El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon de BTT s’ajorna per la neu| Redacció – Fotografia: Facebook Ramon Royes

 

El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon, la primera prova de l’Open d’Espanya Ultramarathon de BTT programada per aquest dissabte amb sortida i arribada a Lleida, s’ha ajornat amb motiu de la neu que encara està present en gran part del recorregut. 

La prova de resistència, organitzada pel Club Ciclista Pedales del Mundo amb la col·laboració de la Paeria, presenta un recorregut de 123 quilòmetres per les Terres de Lleida amb 1.800 metres de desnivell positiu. Degut als gruixos de neu acumulats encara en gran part del recorregut, la competició s’ha ajornat per garantir la plena seguretat de participants i organitzadors. La nova data de celebració d’aquesta prova, que preveia la participació d’uns 200 esportistes d’arreu de l’Estat i de l’estranger, es farà pública en unes setmanes.
 
Lleida compta amb una llarga tradició ciclista, com el Lleida Down Town, la recent recuperada Volta Ciclista a Lleida o les diverses ocasions en què la ciutat ha acollit una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya o de la Vuelta a Espanya que enguany, precisament, tindrà una arribada a la ciutat.