Articles

El Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges estarà acabat a l’agost

  • gener 8, 2013
  • 2 min read
El Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges estarà acabat a l’agost
El Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges estarà acabat a l’agost

El Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges estarà acabat a l’agost| Redacció – Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

L’Ajuntament de les Borges Blanques ja ha adjudicat el concurs per executar el nou Centre de Tecnificació del Tennis Taula, a l’empresa catalana Bigas Grup SLU, per un import de 429.860,67 euros, que assumiran el Consell Català de l’Esport, la Diputació de Lleida i el Consejo Superior de Deportes, sense que l’Ajuntament hi hagi d’afegir diners. Les obres es preveu que estiguin finalitzades a l'agost.

El pressupost inicial era de 599.794,29 euros, però després de triar entre les 44 pliques presentades, s’ha pogut rebaixar la quantitat inicial prevista en un 33%. La proposta guanyadora també preveu aportar unes millores sense cost afegit al projecte, per valor de 41.284,71 euros i un termini d’execució de 5 mesos, que començaria previsiblement a finals de febrer, per acabar-lo a l’agost. La ubicació definitiva serà al xamfrà de l’Avinguda Francesc Macià amb el carrer Maria Codina.
 
El projecte adjudicat preveu disposar de 1.135 metres quadrats edificats, amb una pista esportiva de 758 metres quadrats, on s’hi podran ubicar 12 taules reglamentàries de forma simultània i una grada amb capacitat per a 55 persones. L’alçada útil de l’equipament s’ha incrementat fins als 7 metres, per poder fer-lo compatible amb altres esports com el voleibol o el bàsquet, i tindrà un sistema de calefacció directa, per evitar turbulències a l’aire. 
 
El regidor d’Urbanisme i Esports de la localitat, Francesc Mir, ha explicat que “amb aquest nou equipament les Borges disposarà d’una de les millors instal·lacions per a la pràctica del Tennis Taula de tot l’Estat. La Generalitat, la Diputació i el Consejo reconeix l’aposta d’èxit que s’ha fet des del club i que permet situar el municipi a l’elit europea d’aquest esport i com un dels seus referents indiscutibles”.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.