Sense Categoria

El CB Lleida arranca la temporada 2014-2015 amb un rècord de 150 jugadores

LleidaDiari
  • setembre 3, 2014
  • 2 min read
El CB Lleida arranca la temporada 2014-2015 amb un rècord de 150 jugadores

El CB Lleida arranca la temporada 2014-2015 amb un rècord de 150 jugadores| Redacció – Fotografia: CB Lleida

 

El Club Bàsquet Lleida ha iniciat aquesta setmana els entrenaments oficials de la nova temporada 2014-2015 amb un nou record històric pel que fa el nombre de jugadores, ja que s’ha assolit un planter de prop de 150 jugadores en totes les categories de competició (Escola, Pre-mini, Mini, Infantil, Júnior i Sènior).  

L’aposta feta pel club per potenciar el bàsquet femení de base permetrà mantenir dos grups d’Escola, un dels quals competirà en categoria Pre-mini, així com dos grups de Minis i tres grups en categoria infantil. El CB Lleida tindrà per primera vegada tres Cadets, un dels quals va a Preferent directament, categoria que va assolir la temporada anterior. El club manté també les dues línees en categoria Júnior i dues de Sèniors.
 
El club afronta la nova temporada amb l’objectiu d’assolir els millors resultats possibles en cada categoria i competició i amb el repte de fer un bon paper en el segon any a la categoria de Copa Catalana després de l’ascens aconseguit la temporada 2012-2013 per primer cop a la historia del club, per l’equip sènior Transbiela CB Lleida, que fins llavors militava a Primera Catalana, i que aquest any portarà de nom AQUAGAN CB Lleida.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *