Sense Categoria

El Campionat de Catalunya desembarca al Circuit de Menàrguens

LleidaDiari
  • maig 23, 2013
  • 2 min read
El Campionat de Catalunya desembarca al Circuit de Menàrguens

El Campionat de Catalunya desembarca al Circuit de Menàrguens| Redacció – Fotografia: Suzuki Grau Racing

 

El Kàrting de Menàrguens acollirà els dies 25 i 26 de maig el Campionat de Catalunya de Supermotard, una cita que torna després de la seva celebració al 2009. Aquesta serà una prova important per als components del Suzuki Grau Racing, ja que d'una banda tornen a aquest certamen després dels canvis de la Federació Catalana de Motociclisme, i per un altra, juguen en el traçat en el qual probablement més girs hauran donat en les últimes temporades en tractar-se d'un lloc d'entrenament habitual. 

Amb la baixa per lesió de David Giménez i l'absència de Zoe Parra, Àngel Grau es postula com l'autèntica arma de l'equip lleidatà en la categoria regna de SM1. El Team Mánager del Suzuki Grau Racing es troba en un gran moment després d'un bon començament de temporada en el Campionat d'Espanya, per la qual cosa Menàrguens ha de donar continuïtat a aquesta gran marxa. Óscar Mocé competirà en SM3, una categoria en la qual lluitarà per fer un pas al capdavant després de finalitzar en la segona posició final la passada temporada.
 
En SM4, Joan Serra, totalment recuperat dels seus problemes en un turmell que van llastrar els seus resultats en l'última carrera del Nacional a Villena, arriba com l'autèntic rival a batre. En 2012 es va portar el triomf de manera folgada i la seva preparació per a aquest nou curs ha estat molt satisfactòria. El seu company d'equip en la categoria serà Xavier Albà, que ve d'aconseguir una bona vuitena posició en l'USAPro Supermoto. 
 
El dissabte, els pilots de totes les categories (SM1, SM2, SM3, SM4, SM Road i Sm85) rodaran des de primera hora del matí fins a les 18.00 hores. Per al diumenge està reservat el plat fort, les carreres, que es disputaran a doble màniga des de les 10.30 hores del matí fins a les 14.00 hores. 
 
El Moto Club Lleida serà l'encarregat de dur a terme tota l'organització. Durant la setmana ja s'han estat ultimant els treballs a la zona de terra amb l'objectiu que tots els participants la trobin de la millor manera possible.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *