Articles

El Camp d’Esports obrirà les seves portes 45 minuts abans de l’inici dels partits

  • agost 30, 2015
  • 2 min read
El Camp d’Esports obrirà les seves portes 45 minuts abans de l’inici dels partits
El Camp d’Esports obrirà les seves portes 45 minuts abans de l’inici dels partits

El Camp d’Esports obrirà les seves portes 45 minuts abans de l’inici dels partits| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

Les portes del Camp d’Esports s’obriran aquesta temporada 45 minuts abans de l’inici dels partits del Lleida Esportiu com a local, començant pel que l’equip blau disputarà diumenge davant el CE L’Hospitalet (20.00 hores), el primer del campionat de lliga a casa.

El club lleidatà recomana a tots els seus socis i aficionats que arribin amb temps a l’estadi, tant per entrar al recinte esportiu com, si es dóna el cas, per treure l’entrada per veure el xoc, ja que d’aquesta manera evitaran cues innecessàries.
 
Alhora, l’entitat de la Terra Ferma informa als seus abonats i seguidors que, en aquest curs, es continuaran obrint les mateixes portes que la campanya passada, la número 1 per accedir a Tribuna, i la número 6 per fer-ho a Lateral, Gol Nord i Gol Sud.
 
La botiga del club, oberta diumenge
La botiga oficial del Lleida Esportiu tornarà a obrir les seves portes aquest diumenge. Després d’estar tancat durant l’estiu, l’establiment aixecarà la persiana a partir de les 18.30 hores, i oferirà atenció al públic fins a les 23.00 hores, en el dia en què es posaran a la venda les noves equipacions del conjunt lleidatà, tant la primera, de color blau, com la segona, que homenatja la històrica formació dels Calaveres.
 
A la tenda, així mateix, s’hi poden trobar prop d’una cinquantena de productes exclusius, com ara els polos i xandalls oficials de passeig del club, pilotes, banderes o bosses de cordes. A la vegada, l’oferta comprèn a més, entre d’altres, gorres, motxilles, adhesius, banderins per al cotxe, pins, paraigües o tasses, juntament amb coixins i ossets de peluix, i tots els articles també es poden adquirir mitjançant el correu electrònic botiga@lleidaesportiu.cat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.