L’Eix Comercial remata les seves rebaixes amb tres dies de mercadet al carrer

L'Eix Comercial de Lleida acomiada la temporada de rebaixes d'estiu amb el seu tradicional mercadet, que enguany arriba a la seva 24a edició, amb la participació d'un total de 41 establiments (35 associats a l'Eix i 6 d'altres zones), que trauran el seu gènere al carrer des d'avui i fins divendres. També hi participen paradistes del Mercat de l'Hort a Taula amb productes agroalimentaris.

 

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha visitat aquest dimecres matí l'activitat, acompanyat de la vicepresidenta de la Federació de Comerciants, Anna Caballol, dels representants de les patronals Fecom, Maria Rosa Armengol, i Pimec, Manel Llaràs, així com dels regidors Marta Gispert, Jaume Rutllant i Carme Valls.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge del mercat de les rebaixes a Lleida

L'Eix Comercial remata les seves rebaixes amb tres dies de mercadet al carrer | LleidaDiari.cat

 

La ciutadania també demana normalitat

Pueyo ha destacat que tot i que el nombre de parades no arriba a l'assolit el 2019, l'última edició abans de la pandèmia, «crec que malgrat tots els factors que generen incertesa, la ciutadania també demana normalitat, il·lusió, projecció cap al futur i d'alguna manera el comerç també és això, i per això som aquí, per dir als lleidatans i lleidatanes que aprofitin aquesta oportunitat, per comprar, passejar o fer una cervesa per un dels espais de més vitalitat de la ciutat».

 

Per la seva banda, Caballol ha destacat que el període de rebaixes ha estat positiu, tot i que actualment hi ha molts moments durant l'any en els quals els comerços fan promocions i el període de rebaixes té menys pes que fa uns anys. «Esperem que aquest sigui un mercat amb molt d'èxit i afluència de gent i que ens puguem veure durant molts anys», ha afegit.