Sense Categoria

L’edició d’enguany de la Universitat d’Estiu, en línia

Avatar
  • maig 4, 2020
  • 2 min read

L'edició d'enguany de la Universitat d'Estiu, en línia | LleidaDiari.cat

La pandèmia de la COVID-19 ha fet que l'edició 2020 de la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) hagi hagut d'adaptar-se a la situació actual. És per això que enguany, s'oferiran una vintena de cursos en línia a través del campus virtual de la UdL.

 

Els organitzadors expliquen però «que això no serà un obstacle perquè la Universitat d'Estiu conservi una de les seves característiques bàsiques que els cursos continuaran oberts al públic en general». És a dir, qualsevol persona interessada, pertanyi o no a la comunitat universitària, s'hi podrà inscriure per correu electrònic, a partir del pròxim 25 de maig.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Pertanyen a àmbits com ara l'art i humanitat, la ciència i la tecnologia i el dret

Els cursos, que s'impartiran entre el 29 de juny i el 24 de juliol, pertanyent a àmbits com ara l'art i humanitat, la ciència i la tecnologia, el dret, l'economia, la política i la societat, les eines i aplicacions informàtiques, l'ensenyament i la didàctica, la llengua i la literatura, el medi ambient, i la salut i l'alimentació. Així, trobem propostes com ara un taller de curtmetratges, cursos d'edició de vídeos, de disseny CAD i d'impressió 3D, de programació de plaques electròniques Arduino, de simulacions energètiques d'edificis, sobre xarxes socials, estratègies i eines per a la recerca de feina en línia, de presentació de treballs acadèmics, anàlisi de dades sobre els nostres gustos, etc.

 

També hi ha propostes relacionades amb les exportacions internacionals, les altes capacitats, el maltractament i l'abús sexual infantil, eines i recursos per apropar la natura a l'escola o la productivitat sense estrès, entre d'altres. En funció de com evolucioni l'emergència sanitària, podrien mantenir-se en format presencial les activitats previstes per als mesos d'agost (Acadèmia Internacional de Música de Solsona), setembre (Curs d'arqueologia ibèrica i El Paisatge Ribagorçà: una Visió Transversal-El Pont de Suert) i octubre (Un present responsable per a un futur sostenible-Esterri d'Àneu).

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *