La Seu d’Urgell ja ho té tot a punt pel seu Mercat de Nadal

Imatge del cartell del Mercat de Nadal de la Seu d'Urgell

La Seu d'Urgell ja ho té tot a punt pel seu Mercat de Nadal | LleidaDiari.cat

La Seu d'Urgell celebrarà aquest pròxim dissabte 19 de desembre un Mercat de Nadal amb una quinzena de parades d'artesania del Pirineu.

 

 Aquest mercat nadalenc tindrà lloc a la part de sota del passeig Joan Brudieu i tindrà oberta les portes de deu del matí a vuit del vespre. Com tots els mercats a l'aire lliure, el Mercat de Nadal també estarà perimetrat, amb control d'accés, distribució de gel hidroalcohòlic i presa de temperatura per als visitants.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Més activitats a la Seu d'Urgell

El Mercat de Nadal no és l'únic esdeveniment que des de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell han preparat pels seus veïns, i és que durant totes aquestes festes el centre històric de la ciutat es convertirà en un escape room. «El centre històric de la Seu d'Urgell serà l'espai ideal per tal que els i les joves puguin gaudir d'una activitat lúdica i divertida, molt dinàmica i que es desenvoluparà a l'aire lliure, amb una missió molt important com és salvar el Planeta», ha explicat el regidor de Joventut, Joan Llobera.

 

«Al mateix temps, ha assenyalat el regidor de Joventut, aquest joc es desenvoluparà a través de diverses pistes, a través dels quals els nois i noies descobriran secrets amagats de la Seu mentre posen a prova les seves habilitats i coneixements». Aíxi doncs, es tracta d'una bona oportunitat per a gaudir d'una activitat diferent, segura i que ajuda a oblidar una mica el context que envolta les festes nadalenques d'enguany.