La Seu acull ‘Mira’m’, l’exposició fotogràfica que dona visibilitat a l’autisme

Organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA), i amb col·laboració de Fundació Privada Tutelar, JEI i l’Associació Orquestra Cadí, el dimecres 21 de setembre a les vuit del vespre, al vestíbul del centre cultural de Les Monges tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Mira’m’, una obra de la psicòloga Marta Escabrós que presenta un recull de retrats per donar visibilitat a l’autisme en l’edat adulta.

L’Exposició Mira’m consta de dotze fotografies a color i en blanc i negre que copsen la mirada curiosa de cinc joves amb trastorn de l’espectre de l’autisme amb alta necessitat de suport, dins del programa joves en inclusió de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra. Aquests retrats ens volen apropar a un trastorn del neurodesenvolupament encara desconegut socialment.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Per confirmar assistència al dia de la inauguració, cal trucar al telèfon 973 35 00 10 o bé enviant un correu a alcaldia@aj-laseu.cat abans del 21 de setembre. L’exposició ‘Mira’m’ es podrà visitar fins el dia 28 d’octubre. L’entrada és lliure.