Sense Categoria

T’interessa: La ciutat del Pirineu que estrena nova àrea d’autocaravanes

LleidaDiari
  • setembre 5, 2022
  • 2 min read

La Seu d'Urgell ja ha estrenat la nova àrea d'autocaravanes que es troba ubicada a 300 metres del centre històric i a tocar de la zona esportiva. L'accés a aquest nou espai construït expressament per aquest tipus de vehicles turístics es realitza pel camí de Sant Ermengol, vial que comunica el centre de la ciutat amb la zona dels horts.

 

El vicealcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, ha donat la benvinguda al primer autocaravanista que s'ha instal·lat a la nova àrea d'autocaravanes de la Seu d'Urgell.

La Seu d'Urgell obre la nova àrea d'autocaravanes que disposa de 29 places | LleidaDiari.cat

 

Disposa de 29 places, en lloc de les 10 de que disposava l'antic espai

Aquesta nova àrea d'autocaravanes que gaudeix la capital de l'Alt Urgell disposa de 29 places, en lloc de les 10 de que disposava l'antic espai. Els turistes que vinguin amb la seva autocaravana disposen d'una zona de moll i una zona d'estacionament. A la zona de moll, tenen diversos serveis com omplir els dipòsits d'aigua potable, buidar els dipòsits d'aigües grises i negres, mentre que a la zona per estacionar disposen de connexió individual a la xarxa elèctrica i de wifi. A més, els autocaravanistes també poden gaudir d'una zona verda de lleure a tocar de l'aparcament.

 

Les obres d'aquest nou espai d'autocaravanes han tingut un pressupost d'execució de 430.000 euros i ha comptat amb finançament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024 i de la Diputació de Lleida. Val a recordar que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va adjudicar el passat mes d'agost l'explotació de l'aparcament d'autocaravanes a l'empresa 'Car Park Mauricie Camping', per un import de 8.772,50 euros (IVA inclòs) i una durada de sis mesos. Aquesta concessió inclou la gestió, el manteniment d'equipaments, la promoció i l'assistència telefònica.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *