La Seu d’Urgell crida a respectar les restriccions després d’un enfrontament entre joves que bevien al carrer

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha fet una crida al «civisme» i a respectar les restriccions decretades arran de la pandèmia de covid-19 després que aquest cap de setmana hi hagi hagut enfrontaments de matinada entre joves i agents dels Mossos d'Esquadra.

 

El consistori ha assenyalat a Twitter que «la violència no té cabuda a la festa major” i que «cal evitar situacions que afavoreixin els contagis». Tot i que el municipi celebra aquests dies la seva festa major, els actes s'acaben a les 00.30 de la nit.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Enfrontaments amb els policies

Això, però, no ha impedit que grups de joves es reunissin passada la mitjanit per beure al carrer i, segons el diari 'Segre', s'enfrontessin als agents que els volien desallotjar.

 

Dues nits consecutives en botellots amb enfrontaments amb la policia

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a les dues de la matinada un jove de la Seu d'Urgell de 19 anys pels disturbis que hi ha hagut durant dues nits consecutives en botellots amb enfrontaments amb la policia. Es tracta de la segona detenció per aquests aldarulls que van començar la matinada del 28 d'agost a la capital de l'Alt Urgell, on aquests dies s'hi celebra la Festa Major.

 

El segon detingut està acusat d'atemptat contra els agents de l'autoritat. L'Ajuntament va fer diumenge una crida al «civisme» i a respectar les restriccions decretades per la pandèmia de la covid-19. El consistori va llençar el missatge que «la violència no té cabuda a la festa major» i que «cal evitar situacions que afavoreixin els contagis».