Sense Categoria

La Seu d’Urgell celebrarà aquest dissabte 30 abril el Dia Internacional de la Dansa

LleidaDiari
  • abril 26, 2022
  • 3 min read
La Seu d’Urgell celebrarà aquest dissabte 30 abril el Dia Internacional de la Dansa

L'Espai Municipal de Dansa de la Seu d'Urgell ho té tot a punt per celebrar el Dia Internacional de la Dansa (DID)* que se celebrarà durant tot el dissabte 30 d'abril amb prop d'una desena d'activitats totes gratuïtes i relacionades amb diferents modalitats: dansa contemporània, urban dance, salsa/bachata, swing, entre altres propostes.

 

Prèviament, aquest dissabte 23 d'abril, l'Espai Municipal Dansa ha organitzat un taller mural decoratiu per commemorar l'efemèride del DID, que anirà a càrrec del grafiter urgellenc Oriol Garreta. Aquest taller es realitzarà d'onze del matí a dues del migdia i de quatre a set de la tarda, a la plaça de Les Monges.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

La Seu d'Urgell celebrarà aquest dissabte 30 abril el Dia Internacional de la Dansa | LleidaDiari.cat

 

DID a la Seu d'Urgell

El gruix de la programació per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, que serà el dissabte 30 d'abril, s'iniciarà a les deu del matí amb el taller de dansa en família Bon dia petits ballarins/es!, adreçat a nens i nenes de 3 a 6 anys, impartit per Eva Franquesa, directora i professora de l'Espai Municipal de Dansa de la Seu d'Urgell. Es portarà a terme a les instal·lacions d'aquest mateix espai.

 

A la plaça de Les Monges, a les deu del matí es realitzarà una improvisació de dansa contemporània impartit per Noah, adreçat a partir de 8 anys i adults. A les onze del matí es farà una flashmob, que es repetirà a l'una del migdia, També hi haurà un photocall. A dos quarts de dotze del migdia tindrà lloc una masterclass d'urban dance on s'hi podrà participar a patir dels 6 anys d'edat i també adults, que anirà a càrrec de Carlota. El vestíbul del centre cultural Les Monges acollirà tallers de disfresses i maquillatge, entre dos quarts de dotze i l'una del migdia.

 

A un quart d'una del migdia, a la plaça de Les Monges, s'impartirà un taller de salsa/bachata, a càrrec de SalSeu, on hi podran prendre part nens i nenes a partir de 8 anys i persones adultes. A un quart de dues del migdia serà el torn d'una jam vermut swing session, adreçat a adults, a càrrec de WeSwing Pirineu, a la plaça de Les Monges.

 

Espectacle dansa vertical

Els actes commemoratius del DID a la Seu d'Urgell culminaran a les sis de la tarda amb l'espectacle de dansa vertical 'AXIS', a càrrec del ballarí urgellenc Pere Vilarrubla, que farà una mostra en procés de creació. L'espectacle es realitzarà al passatge Alsina de la Seu, a la façana de l'edifici del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. També serà gratuït.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *