Dràstica mesura de Twitter davant l’expansió del coronavirus

Una tauleta amb la pàgina principal de Twitter

Twitter obliga als seus treballadors a quedar-se a casa | Pixabay

 

La multinacional estatunidenca Twitter ha recomanat a tots els seus treballadors d'arreu del món, unes 5.000 persones, que treballin des de casa fins a nou avís per por que s'expandeixi el coronavirus a l'empresa. Així ho ha comunicat la cap de recursos humans de la popular xarxa social, Jennifer Christie, mitjançant una entra en el blog oficial de la companyia.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

En aquest escrit s'indica que «com a mesura d'extrema precaució» es demana a tots els treballadors que treballin des de casa «si els hi és possible» per evitar la propagació del virus. Tot i aquesta mesura, la ciutat on Twitter té la seva seu i on treballen la gran part els seus empleats, San Francisco, encara no compta amb cap cas confirmat de coronavirus. No obstant això, la seva alcaldessa, London Breed, va declarar l'estat d'emergència, com a mesura de prevenció, la setmana passada.

 

Les autoritats locals es plantegen que l'arribada del virus és inevitable, ja que en comtats veïns a la ciutat de Santa Clara o Sonoma hi ha casos confirmats, A més, Califòrnia, és l'estat dels EUA amb més casos diagnosticats, un total de 43, encara que, de moment, cap d'ells ha estat mortal.

 

Facebook cancel·la actes

D'altra banda, Facebook va cancel·lar la conferència anual de desenvolupadors F8, que s'havia de celebrar el 5 i 6 de maig a San José, Califòrnia, també per temor al coronavirus. Però aquest no ha estat l'únic acte cancel·lat, la fira de videojocs Game Developers Conference (GDC) prevista per la segona quinzena de març, a San Francisco, s'ha posposat després que empreses destacades com Unity, Epic, Sony, Facebook Microsoft i Amazon anunciessin que no hi participarien.

 

També et pot interessar…