Sense Categoria

Dotze restauradors de Lleida, protagonistes del calendari solidari d’AREMI 2022

LleidaDiari
  • novembre 12, 2021
  • 3 min read
Dotze restauradors de Lleida, protagonistes del calendari solidari d’AREMI 2022

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i la presidenta d'AREMI, Mercè Batlle, han presentat aquest dijous el calendari solidari que aquesta entitat, que vetlla per les persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques motòriques, publica per a l'any 2022.

 

La presentació, que s'ha celebrat a la sala d'actes de la Diputació de Lleida, ha comptat amb l'assistència del vicepresident primer, Jordi Latorre; el diputat de Salut Pública, Albert Bajona; el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot; el diputat Joan Gilart i el tinent d'alcalde de la Paeria i diputat Paco Cerdà.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Enguany, i en reconeixement als moments difícils que ha passat el sector de la restauració degut a la pandèmia, s'han triat dotze restauradors o propietaris de restaurants per agrair l'esforç que han fet durant aquest temps.

Dotze restauradors de Lleida, protagonistes del calendari solidari d’AREMI 2022

Dotze restauradors de Lleida, protagonistes del calendari solidari d’AREMI 2022 | LleidaDiari.cat

 

Es tracta de dotze restaurants de diversa tipologia

Es tracta de dotze restaurants de diversa tipologia que s'han brindat a participar en aquesta iniciativa que pretén, d'una banda, visibilitzar el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat i, de l'altra, obtenir fons per finançar els programes i activitats que complementen l'atenció que proporciona l'entitat a més de 100 persones usuàries.

 

Joan Talarn ha destacat, durant la seva intervenció, que aquest calendari «és un exemple de solidaritat recíproca entre una entitat del tercer sector, dedicada a les persones que més atenció necessiten, i un dels sectors més tocats per la pandèmia, el de la restauració», i ha afegit que «només des de la proximitat es poden teixir aquestes aliances que ens fan ser una societat cohesionada i en la qual tenim cura uns dels altres, siguin quins siguin els uns o els altres».

 

Talarn també ha fet referència a la importància que, entitats com AREMI, treballin «per millorar la qualitat de vida de les persones que directament són beneficiàries dels seus serveis» i ha recordat que fa anys que la Diputació de Lleida dona suport a AREMI, en una col·laboració que «aquest any l'hem pogut incrementar per ajudar a donar resposta a una necessitat que l'entitat havia detectat: promocionar les atencions de fisioteràpia i un servei d'infermeria; tot amb l'objectiu d'afavorir la millora assistencial i assegurar el benestar i la qualitat de vida de les persones beneficiàries dels esforços de l'entitat».

 

La importància del tercer sector

Per la seva banda, Mercè Batlle ha destacat la importància del tercer sector durant la pandèmia. «S'ha ofert servei i suport a les persones, se les ha atès i acompanyat, per donar resposta ràpida i eficaç en moments tan complicats com els que s'ha viscut». A cada fotografia dels dotze mesos de l'any apareixen persones usuàries de l'entitat acompanyant els restauradors, així com una recepta senzilla que s'inclou al mes que li correspon.

 

Els restaurants que participen en aquesta iniciativa són: Creperia Flash, Kaoma, Bellera, Caravista, Malena, Taberna el Tricicle, Vucatica, Palau de Margalef, restaurant del Club Tennis Lleida, Ferreruela, Xalet Suís i La Huerta.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *