Sense Categoria

Dos pitbulls maten a la seva mestressa, una jove de 22 anys

Avatar
  • desembre 17, 2017
  • 2 min read
Dos pitbulls maten a la seva mestressa, una jove de 22 anys

La Bethany amb un dels dos gossos que van matar-la | Facebook

 

Bethany Lynn Stephens, de 22 anys, va morir com a conseqüència de les mossegades provocades per l'atac dels seus dos gossos, de raça pitbull. El tràgic accident va succeir a Goochland, a l'estat de Virgínia, als Estats Units, el qual el xèrif del comptat, James L. Agnew, va qualificar d'«esgarrifós», segons informa 'Richmond Times-Dispatch'.

 

El pare de la jove va ser l'encarregat de trobar el cos de la seva filla, el qual es trobava a l'interior d'un bosc, i al que no va arribar fins al voltant de les vuit de la tarda del dijous 14 de desembre. Els dos animals continuaven custodiant a la seva mestressa, de la qual no es separaven, impedint també que qualsevol persona es pogués apropar a ella.

Informe del forense

Les primeres investigacions dictaminades a partir de l'informe del forense indiquen la Bethany era viva quan els gossos van procedir a atacar-la. Es desconeixen els motius pel que els animals van procedir d'aquesta manera, però la víctima tenia ferides defensives a les seves mans i als seus braços, pel que semblava estar evitant els atacs.

 

«La primera lesió traumàtica va ser a la gola i a la cara», va informar el xèrif Agnew al citat mitjà. «Sembla que la van tirar a terra i va perdre el coneixement. Els gossos van continuar atacant-la fins a matar-la. En els meus 40 anys de servei complint la llei, mai havia vist res així i espero no tornar a veure-ho», afegia l'agent.

  

 

El procediment amb els gossos

L'informe presentat pels membres de seguretat també inclou les estratègies que es van prendre amb els dos animals. Inicialment, van necessitar hores per controlar als gossos. Posteriorment, l'assistència de control d'animals va ser l'encarregada de subministrar tranquil·litzants a les mascotes.

 

En aquests moments, es continuen les investigacions per determinar si els gossos estaven ensinistrats per lluitar o atacar. Un cop acabat el procés per part de la policia nord-americana, es contempla que els dos animals siguin sacrificats per evitar problemes en un futur.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *